Positionering, merk en logo

We formuleren samen de positionering van jouw of jullie 'brand', merk door te.. praten, proeven, voelen, zien en begrijpen waar jij (en jouw bedrijf) werkelijk voor staat. Ik kan, door jarenlange ervaring en samen met jou als ondernemer, snel naar boven halen wat voor een stijl&sfeer bij jou past. Dan bedenken we een unieke merknaam, samen!

Vervolgens vertalen we alle ambitie en formuleren we een visie, missie, identiteit  en doelgroep en ontwikkelen jouw logo & huisstijl. Dan bouw ik je website (2 voorstellen), registreer domeinnaam en merknaam en, als je daar zelf niet voor voelt, verzorg ik alle content en copy voor jouw site. Uiteraard zorg ik ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines (SEO). Als je wilt ontwikkel ik een marketingstrategie en social mediabeleid.